Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Új idézetek 2.

Aki Téged hallott, az többé már nem hall meg mást.. Aki Téged ismer, az benned látja a folytatást.. ♥

Ölemben alszol, csukva a szemed, nem számít semmi, csak kezemben a kezed. Te nem látod, de szemeim őrzik álmod, te nem sejted, de nekem TE jelented a világot!

nem mondom, hogy szeress.. és azt se kérem, hogy gondolj rám, mert ha szíved nem mondja én miért mondanám?!

Megdöbbentő, milyen hamar elmúlik a bizalmasság egy kapcsolatból, milyen hamar lesz két emberből újra idegen.

~csak nézd végig, ahogy túllépek rajtad, mosollyal az arcomon

*Minden rossz eltűnik a semmiségben, De létezik pillanat, mikor minden nyomasztó Ilyenkor ordítom, fáj még a szó.*Az a fiú vagy, akit keresek, de én nem az a lány vagyok, akit akarsz ... :'( ♥

Én lennék a világon a legboldogabb, ha végre tudnék egy olyan döntést hozni, amiben biztos vagyok.

Kicsit összetörtem ... Csak néhány ember vette észre és Te nem voltál köztük ... ! :/

Hamupipőke, nem kellett levetkőznie, hogy a hercege beleszeressen ... és neked sem kell.

*Fotókészítés*
"1..2..3 Mosoly!"
"Na Megcsináltad?"
"A Fenébe, Ez Videó."


Nehéz olyasmire várni, amiről tudod, hogy talán soha nem fog megtörténni; de még nehezebb feladni, mikor ez az, amit mindig is akartál..

Tudom, hogy nehéz valaki olyat találni, mint te, de remélem, valaki olyat is nehéz találni, mint én.

FACEBOOK: Az egyetlen "könyv" amit teljesen elolvasok!

Nem az a tökéletes pasi, aki után minden csaj megfordul, hanem az, aki igazán tud szeretni, nem többet mint egyet.


A szeretet az egyetlen olyan érzés, ami bármire képes, ha elég erős !

Már akkor tudtam, hogy szerelmes leszek beléd, amikor már felvidítottál a puszta jelenléteddel ... !

Igen, engem lecserélhetsz, de az emlékeket NEM..

Emlékek- Azthitted túlvagy rajtuk aztán hirtelen minden összeomlik körülötted.

Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet.
Elbúcsúzom, de itt marad, belőlem néhány pillanat .. :)

Mindig arra gondolj: a nagyon szeretlek kijelentésre az a leggyönyörűbb válasz: én pedig érzem, hogy nagyon szeretsz :)!

Ha nem keres, nem is voltál igazán fontos számára soha!

Akkoriban úgy gondoltam, hogy soha többé nem akarok már szerelmes lenni. De akármennyire fáj is, akármennyire kínzó, szeretnék még egyszer ébren álmodni. Még egyszer tiszta szívből szeretni valakit.

Fiú: szeretlek..:)
Lány: ja meg rajtam kívül minden lányt..:/
Fiú: Nem! A többit emberként tisztelem, de téged hercegnőként!

Néha megismerni igazán egy embert nagyon fájdalmas dolog. Ezért kezelik az emberek nehezen a csalódásokat. Mert amikor megismersz valakit, másra számítasz. A legjobbat akarod benne látni, pedig a legrosszabbat mutatja magából.


Ne legyél ajtókilincs, amit mindenki megfogdos. Legyél kaszinó, ahol csak a szerencsések nyerik el a Jackpot-ot.

A buszon, egy óvodás kislány mellé leül egy tetovàlt csàvò. A kislàny nézi, majd megszòlal : nem jön le a filc, mi?
ha nem kellettem, akkor el lehetne már végre tűnni az életemből!

Nem akarok tökéletes lenni, csak pótolhatatlan


Fájdalom most hozzád szolok halkan, kérlek hamar segíts rajtam. Hagyd el testem s lelkemet. Hagyd, hogy fussak egy kört nélküled. :( ♥ :'( ♥

Engem nem a csend , nem a zaj, nem a eső öl meg. Hanem az, hogy tudom , hogy téged szeretlek. Este egyedül a szobában reménykedek.. de minek ha úgyis tudom te csak a múlt lehetsz. :( </3


Nem gondolod hogy kicsit nagy a szád?
Közöd hozzá nincs, hát ne lökd a dumát.
Ez a srác az enyém. Ha fejre is állsz. ;)


A dream is a wish your heart makes.
Az álom egy kívánság melyet a szíved teremt. ♥


Miből gondoltad , hogy jó vagyok , miből gondoltad ,hogy ismersz?
higgyél amit hinni akarsz , de ne hazudd , hogy tisztelsz!;)

Amikor összetöri a szíved nem érez semmit. Könnyen túllép rajtad... Mintha mi sem történt volna. Te pedig úgy érzed, mintha az éned egy darabja hiányozna. Nem tudsz enni. Nem tudsz aludni. Csak rá gondolsz. És azon agyalsz, hogy vajon ő gondol-e rád. Vagy vajon hiányzol-e neki. Hetekig, hónapig, valamikor még ennél is több ideig csalódott vagy. De utána rájössz, hogy mi az igazán fontos az életben. És eldöntöd, hogy inkább magad miatt kellene aggódnod. Hamarosan tovább lépsz...Ő pedig megragad annál, hogy lát téged mosolyogni... és rájön... hogy ő rontott el mindent. EGY NAP MINDENT MEG FOG BÁNNI!

ránézek , és mosoly fut az arcomon azt hiszem szeretem .! ♥ ~

felnézek , telihold van , és rájövök hogy nem teljes az életem nélküled.! :(( ~


azt hiszem elfogadtam a tényt , hogy ami nincs megírva , azért bárhogy is küzdesz , nem fogod elérni viszont ami meg van írva , azon senki sem változtathat .! ♥ :|

Ott akarok lenni!
Ott akarok melletted lenni, mikor reggel van, csak nézni, mikor nyújtózol egy nagyot, ásítasz és félálomban megölelsz s hozzám bújsz; mindezt ébren- éberen akarom végignézni.
Majd kiszáradt száddal, gyengéden adsz egy puszit a homlokomra és a fülembe durmogsz mint egy maci.
Ott akarok lenni melletted, mikor kijössz a zuhany alól és vizes, félig pucér testeddel mögém állsz és a nyakamat puszilgatod, mikor én a kávét csinálom a reggeli zűrzavarban.
Ott akarok lenni melletted miközben elmész és nézni akarom ahogyan becsukod az ajtót.
Ott akarok lenni melletted, mikor hazajössz, megölelsz és elmondod hogy milyen volt a napod.
Ott akarok lenni melletted és nézni, hogy miként nézel rám.
Melletted akarok lenni, amikor álmosan iszod a kakaódat, miközben a TV- ben agybutító műsorokat nézünk és hozzád bújni, akkor amikor semmi dolgom sincs és érezni, hogy biztonságot adsz, biztonságot ad tested melegsége és lágysága.
Melletted akarok lenni miközben nevetsz és együtt akarok veled nevetni és egymáson nevetni; egymás butaságán.
Veled akarok lenni, mikor valami fáj, vagy ha megbántott valaki.
Veled akarok lenni, moziba menni, eljátszani hogy hogyan ismerkedtünk meg, újra s ÚJRA.
Melletted akarok lenni minden este és reggel, melletted elaludni, hozzád bújni, "miért"- eket feltenni , mint egy 5 éves kisgyerek. Magabiztosságod mellett eljátszani egy kislányt, aki semmit sem ért, csak azt tudja elmondani, hogy mennyire szeret és becsül.
Nézni akarom nap mint nap, ahogy megmosod a fogad, ahogy felöltözöl, befújod magad a parfümöddel.
Veled akarok lenni, amikor beteg vagy és megcsókolni téged és nem érdekelne ha elkapnám; még ha halálos beteg is lennél. Ha az lennél, akkor addig csókolnálak, míg el nem kapom, hisz ha elvesztenélek, akkor nem lennék senki sem.
Veled halnék meg, hisz az életem nélküled semmit sem érne. Nem tudnám elviselni a hiányodat, hisz akkor minden nap arra gondolnék, hogy veled akarok lenni, minden áldott nap és nézni, hogy mit- miért- hogyan csinálsz.
Veled akarok lenni ráncosan, öreg, ráncos bőröddel is bearanyoznád minden napom, hisz arra emlékeznék mindig, amikor megismertelek.- Fiatalon.
Veled akarok lenni!


Kit legjobban szerettem, pont Ő neki nem kellettem!


Kell lennie egy barátnak aki észreveszi, ha egy könnycsepp ül a szemedben.Aki nem fél ott hagyni, mert tudja, ha szükséged van rá, úgyis hívod. Kell egy barát, aki azt mondja: Figyu, most nincs minden rendben, de én tudom,hogy erős vagy és túl teszed magad rajta. Most egy roncs vagy és nem akarlak így látni. Először tedd helyre magadban a dolgokat és aztán hívj, ha úgy érzed. És tudnod kell, én midig szeretlek és bízom benned!♥

Nem mindenki vonzó, de mindenkiben van valami különleges!

A fájdalom soha nem múlik el teljesen. Az ember valahogy kezeli, él tovább, de a fájdalom mindig ott van.

Mikor megkérdezik, hogy: "ti ketten jártok?" összeszorul a gyomrom egy pillanatra, elmerengvén, mi lenne ha tényleg. Aztán meghallom mély bugó hangját, erős tiltakozását "nem csak barátok vagyunk" :/

Néha annyira,de annyira visszamennék a múltba, átélni azokat a hangulatokat és pillanatokat, amik boldoggá tettek...felejthetetlen élményeket újra,és újra átélni ugyanúgy! Oly nagyon szeretném,hogy szinte már fáj.

Valóban így van..én egy bonyolult lány vagyok..rengeteg titkot és rengeteg érzést tartok magamban.. sokszor nehezen állom meg hogy ezeket a titkokat és érzéseket magamban tartsam..de még se mondom el őket.. ezért próbálsz belenézni a szívembe..és csak nézel..nézel... de semmit sem látsz..Semmit!

Miért hisszük el, hogy minden rendben?
Miért rejtjük el, hogyha valami bánt?
A tegnapnak élünk és félünk a múlttól..

Nekem egy A4es papír is kevés lenne, hogy leírjam mit tettem érte, neki még egy cetli is sok . . !!

A könnyek szavak, amiket a szív nem tud kifejezni....

Hiába kéred, nem változom meg, ilyen vagyok, más nem leszek.

Kapaszkodnom kellett volna beléd, nem kellett volna, hogy elengedjelek..

rám írt. kedves volt. puszi jelet írt. azt mondta még mindig jófej vagyok és aranyos . azt is mondta,hogy hiányzok. aztán kilépett miután ezerszer elmondta, hogy aludjak jól, álmodjak vele és puszil. beleszerettem. újra. boldog voltam mikor lefeküdtem, de aludni nem tudtam. megint róla fantáziáltam. következő nap beléptem a facebook-ra. ő újra kapcsolatban volt! én pedig újra "kicsit" összetörtem!:/ ♥

Lehet, hogy te elég bátor és elég erős vagy hozzá, hogy nélkülem élj, ha úgy gondolod, hogy így a legjobb. De én sose bírnék ennyire önfeláldozó lenni. Nekem veled kell lennem. Csak így tudok élni.

Nehéz dolog minden nap ugyanazt látni. Végig nézni, amint elmegy melletted, és közben rád se néz. Figyelni, amint épp mással beszél,vagy épp nevet. Reménykedni, hogy egyszer talán megakad rajtad a tekintete. Hogy talán majd le se tudja venni rólad. Bízni, majd csalódni. Nap, mint nap, mindig ugyanez. Egyszer beletörődsz, hogy nincs esélyed, máskor csak sírsz emiatt. Vagy reménykedsz, álmokat gyártasz... Olyan ábrándokat kergetsz, amit soha nem érhetsz el. Elmész a poklok poklába, és visszajössz onnan. Megtépázva, és megint hátrahagyva egy darabot magadból... De te csak várod a napot, amelyen egyszer talán rád néz, amelyikben még beszélhetsz is vele. De ez a nap nem akar eljönni. Soha, pedig hányszor elképzelted már, és hány álmatlan éjszakád volt emiatt? Tudod, butaság valakit ennyire szeretni, mégsem tehetsz ellene. Hogy is tiltakozhatnál? Nem szüntethetsz meg valamit, amit nem szándékosan alkottál. Sőt, amit nem is te alkottál. Megküzdhetsz a legnagyobb félelmeiddel, bárkivel, és bármivel... De ezt az érzést nem tudod legyőzni. A felszín alásöpörheted, elrejtheted. Azt szabad. És lehet. Néha még kell is. De magadat nem csaphatod be huzamosabb időn keresztül. Rád fog törni újra, és újra, az az eszméletlen vágy, hogy a közelébe legyél, hogy láthasd, hogy megérintsd... És mégse lesz soha semmi. Hiába a remény, hiába a könnyek. Ez az élet, és nem egy tündérmese. Valaki boldog, más meg szomorú. Ilyen az egyensúly. Mert nem csak te szereted. Más is. És ha viszonozná az érzéseidet, az valakinek hatalmas fájdalom lenne. Akkor is, ha te a világon semminek se tudnál így örülni. Talán ezért nem lehetsz boldog. Valahogy mindig te kapod meg a 'szenvedő' szerepét. Akinek a végén semmi se jut. Csak fájdalom és mélyüresség. Amit nem tölthet be többé semmi. Semmi..


Lehet, hogy nem láthatlak annyiszor, ahányszor szeretnélek. Lehet, hogy nem tarthatlak egész éjjel a karjaim közt, de a szívem mélyén biztosan tudom, hogy te vagy az egyetlen, akit szeretek, és akit soha nem fogok elfelejteni.


Amikor azt hallod, "erre nincs időm", mindig tudd, hogy azért nincs ideje rá, mert nem tartja annyira fontosnak azt a valamit, hogy időt szánjon neki... Hiszen mindenkinek csak arra van ideje, amire időt szakít magának, és mindenki csak arra szakít időt, amit fontosnak tart!

- Honnan tudod, hogy valaki szomorú, miközben mindig mosolyog?
- Csak egyszer nézz rá akkor, mikor nem beszél senkivel, egyedül ücsörög egy padon, rengeteg emberrel körülvéve.
Ha mosolyog, akkor valóban boldog, de ha csak szomorúan bámul maga elé, tudni fogod a szemébe nézve, hogy milyen magányos is valójában.

Gondoltál már arra, hogy ha te nem lennél, mennyivel unalmasabb lenne a világ Például a barátaid számára. Mennyi át nem élt közös emlék,mennyi ismételhetetlen pillanat maradt volna ki. Hány pillantás, amit csak neked szántak,egy mosoly,amit soha nem fogsz elfelejteni. Egy szívből jövő kacagás, ami bearanyozta az egész napodat. Az első érintés, amit tőle kaptál,az első csók, első szál rózsa, közös délután, mikor a szikrázó napsütésből egyszerre csak nyári zivatar lett,és hazaszaladtatok a pulcsija alatt. De ha nem élnél, nem gondolkodtál volna ezen se. Akkor semmi nem lenne. Ez számunkra elképzelhetetlen. S mikor úgy érzed, reménytelen a helyzet,ha senki nem szeret,ha legszívesebben elsüllyednél, mintha nem is lettél volna,esetleg elmenekülnél a világ másik végébe,állj meg egy kicsit. Gondolj magadra. Aztán a családodra. Rá. Majd a barátaidra. A világra .Egy évre. Egy hónapra. Egy napra. Egy órára. Egy Percre. Egy másodpercre .Majd nyisd ki a szemed. Látod? Felébredtél. Ez a való világ. Innen nincs kiút. Itt már nem lehet felébredni. Nyitott szemmel kell járni, éjjel, nappal. Senkiben nem szabad megbízni. Még abban sem, aki azt mondja,hogy a legjobb barátod. nem tudhatod, hogy mikor támad hátulról. Aki azt mondja, hogy szeret,talán igaz lehet .De akinél a szem beszél, az igazán érted él!

-Mindig megfogadom hogy soha többé nem sírok fiú után..
-És sikerül?
-Mindig megszegem..
-De hát miért?
-Mert ettől könnyebb elviselni, hogy ismét összetörték a szívemet...