Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetekforever^^

fogd már fel, hogy szeretlek te idióta,
küzdök érted már mióta.
de ha neked a ribanc kell,
akkor engem felejts el..!

"..Van, amit kinőttünk, van, ami lefeslett rólunk. De
van, ami kinőhetetlen. És van, ami elszakíthatatlan...a barátságunk..."

Egy lány sok srácra tud mosolyogni, de csak egyetlen fiú van, aki előtt a könnyeit se szégyelli."

Emlékszel rám? - A barátod voltam, amíg még szingli voltál."

Megütnélek, de szarba nem csapok!" :D

csak legyen boldog! bármit jelent ez.. találjon valakit, kitől megkap mindent amit tőlem érdemelt volna.. találkozzon valakivel, aki mindig olyannak látja, ahogy én látom most.."

Boldog akarsz lenni?
-Kezd azzal hogy megbecsülöd amid van."

mondanom kell valamit. nem hiszem, hogy tiszta előtted. szerelmes vagyok beléd.. oltárian, fájdalmasan szerelmes. amit teszel, ahogyan gondolkodsz, ahogyan mosolyogsz, amikor látlak izgatott leszek. úgy érzem magam melletted, mint eddig még soha !"

Nem tudom megígérni, hogy mindig minden rendben lesz, de az biztos, hogy én itt leszek veled, és még a legrosszabb napjaidon is számíthatsz rám!"

Emlékszem mikor kislány voltam, az autóban mindig neki dőltem az ajtónak, de bezártam, mert féltem, hogy kiesek. Most mikor már 'nagylány' vagyok, az autóban mindig neki dőlök az ajtónak, de nem zárom be, hátha kiesek…!"

A vér is gyorsabban lüktet bennem, ha közelebb jössz hozzám."

Egy picit őrült de egy picit normális, egy picit szerethető de egy picit utálható.Csak egy barna kislány kék szemekkel aki a helyét keresi a nagyvilágban...de nem találja.."

Azt sem tudja kivagyok,de tiszta szivből szeretem...na ez első látásra szerelem.."

 

sohasem fogom neked megbocsájtani, hogy nem szerettél.

Egy lány sok dolgot akar egy fiútól, viszont a fiú csak egyet akar, de azt rengeteg lánytól..

- Megtaláltam az okot arra hogy megváltozzam, az okot egy úgy kezdetre.. és ez az ok Te vagy.

" Egy kis pillangót kergetek, mióta csak élek, s soha nem figyelek, mikor hova lépek, ő pedig csak csendben messze elrepül, s néha néha, a távolban újra előkerül, tudom úgysem lesz enyém mégis szaladok, ......de az évek során egyre lassabban haladok, a körülvevő emberek csak néznek rám bután, én pedig csak futok...futok az álmaim után..."

    

Sose fájt, hogy nem vagy mindig mellettem, s hogy miért vagy távol, nem kérdeztem. De az fájt, hogy nem félsz, hogy elveszthetsz, s a holnapunkról te mást képzelsz.

Fiú: Megölelhetlek? Lány: Csak ha ezek után minden nap megölelsz. (A fiú bólint egyet).. 1 hét múlva Fiú: Megcsókolhatlak? Lány: Csak ha ezek után minden nap megcsókolsz. (A fiú ismét bólint).. ismét egy hét tellik el. Fiú: Ez nem fog menni... Lány: Miért? Fiú: Meguntam az ölegetést és a csókolgatást. Mindennapi szinten ez már unalmas... Lány: Pedig én adtam neked egy dolgot, amit nem kérdeztél meg, még is mindennap veled volt. Fiú: Mit? Lány: A szívemet... Neked adtam, de te most készülsz széttörni. Fiú: Csak vissza szeretném adni..Fogd fel így. Lány: Egy ember szívét nem lehet csak úgy visszaadni, ez olyan mint az étteremben rendelt étel. Megkapod, de ha nem ízlik nem adhatod vissza. Ki kell dobnod.


    

Próbáltál már félhomályban beszélgetni valakivel? Nem a szerelmeddel, de akár a barátoddal is! Mondjuk észrevétlenül leszállt az este, és besötétedett. Érezted, hogy őszintébb lettél? Érezted, ha valaki villanyt gyújt, hirtelen megváltozik közöttetek minden? Nem a szemeteket, a lelketeket vakítja a fény! Érezted, hogy a villany-fény valami meghittséget ver széjjel? "Jaj, oltsd el, olyan jó volt idáig sötétben beszélgetni!" Sötétben a lélek könnyebben válik meztelenné.


"Újra péntek, megint vége a hétnek, de a nélküled eltöltött napok semmit sem érnek. Értelmetlen mondatok, elharapott szótagok, minden szóban hazudok: Kösz, Jól vagyok.."

A hideg ráz, és jeges érzés fut végig testemen, mikor arra gondolok: menni engedtem.. :|