Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idézetek 2013. június

 Sziasztoook^^ 

Nagyon sajnálom a rengeteg késést. :/ Tisztában vagyok vele, hogy már nagyon sok idézetet ígértem, de egyszerűen nincs időm az oldalra.:/ Sajnálom. 

Valamint nagyon kevés visszajelzést kapok, de azok általában pozitívak amit nagyon szépen köszönök.<3 Kérlek a véleményedet az oldalról írd meg nekem, valamint az is, hogy milyen idézetből szeretnétek többet látni. ITT ELÉRTEK->  http://ask.fm/DorottyaLoretta

Jó olvasást.^^ 

Hidd el nem én vagyok a hibás, hogy te elvesztettél és helyetted jött valaki más..


A nevemet tudhatod,de az életem nem ismered. Hallhattál arról,hogy miket tettem,de fogalmad sincs róla,hogy min mentem valójában keresztül..


Rengetegszer hittem már azt, hogy szerelmes vagyok. Rengetegszer csalódtam, és éreztem úgy, hogy vége a világnak. Aztán jöttél Te és mindent felkavartál. Amiről eddig azt hittem szerelem volt, az semmi ahhoz, amit most irántad érzek. Semmi. Vagy a többi nem volt szerelem, vagy ez nem az. Azt hiszem ez sokkal több annál. Nem tudom egy szóval kifejezni, hogy mit érzek irántad. Nem is lehet. Ezt nem. Amikor meglátlak, szinte már hallom ahogy felgyorsul a szívdobogásom...a testem görcsben van, és az ajkam akaratlanul is mosolyra húzódik. És ezt a mosolyt egyszerűen nem tudom levakarni magamról. Amikor megölelsz, nem csak a gyomromban, hanem minden kis porcikámban pillangók repkednek. Amikor a szemedbe nézek, nem tudok megmozdulni. Amikor elmész, óriási ürességet hagysz magad körül. Olyankor nem tudok enni, inni, sőt, még nevetni se. Legszívesebben minden beszélgetésnél Rád terelném a szót. Amikor a múltkor megfogtad a kezem, remegni kezdtem, és igen...ott voltak megint azok a hülye pillangók. A szívem már veszélyesen gyorsan vert. Azt hiszem beléd betegedtem. Nem tudom kifejezni szebben. Amikor velem vagy, teljesen a hatásod alá kerülök, és ez komolyan megijeszt. Hívhatod szerelemnek. Én már nem tudom mi az.

 

Nem kell, hogy szeress, hisz úgyis elmúlik egyszer, nem akarom, hogy keress, ha eltűnök egy reggel…


Egy férfi is megtud változni, ha van kiért.


Egy igazi nő nem féltékeny, hanem féltő.Nem kételkedik, hanem magabiztos.Tud érinteni és tudja értékelni az érintést.Egy igazi nő vár, nem elvár.A szemével, a mosolyával, az egyéniségével hódít.Egy igazi nőben van tartás. Egy igazi nő a férfi számára nem probléma, hanem megoldás mindenre!


Mindenki feje fölött szívecskék szállnak, és én irigykedve nézek egy-két szerelmes párra...

  

Még egy percet veled álmodok és lemondok rólad...


Nézel, de nem látsz. Én nem az vagyok, akinek látszom. Közel sem vagyok olyan tökéletes, mint gondolnád. Nem vagyok mindig boldog, rengeteget hibázom, és rengeteg rossz döntést hoztam már..nekem semmi közöm ahhoz a lányhoz, akit látsz bennem. Én sohasem lehetek olyan...túl sokat hibáztam ahhoz, hogy egy legyek a sok közül...


Naná, hogy bírom a ‘szingli vagyok, flörtöljünk, jó pasi vagy, igyunk meg valamit’ szituációkat, de néha.. .néha annyira hiányzik az a ‘csókok, ölelések, én vagyok a barátnője és szerelmes vagyok’ féle dolog.


Nem értem a kapcsolatunkat. néha úgy érzem barátok vagyunk. valamikor úgy, hogy többek vagyunk, mint barátok, de néha úgy érzem, mintha csak egy idegen lennék számodra


Egy életed van. Bármit is kezdesz vele, bármilyen baj is ér, azzal kell élned. Nem teheted meg nem történtté.


Hiányzik, de mégis szúró szemekkel gondolsz rá, imádod, de mégis gyűlölet fakad ki belőled, övé akarsz lenni, de mégis meghátrálsz, felejteni szeretnéd, de mégis mindig ő jár az eszedben, összetört mindened, mégis stabilnak mutatod magad, sírni szeretnél, de mégse vagy rá képes...


Egy nap majd besétál valaki igazán különleges az életedbe, és akkor majd rádöbbensz, hogy miért nem működött eddig soha a dolog mással..

  

Talán megbántam azt, hogy hogyan végződött a kapcsolatunk, de azt sosem fogom megbánni, amink volt.


Igen szingli vagyok, de boldogabb mint bárki más.!


Tudom, hogy az a szó, hogy: „bocsánat” többé már nem hozza vissza nekem a szerelmedet..


Ne próbálj tökéletes lenni, ne próbálj mindent megszerezni. Egyszerűen csak élj a világban. Jöjjön aminek jönnie kell.


Nem vagyok tökéletes lány. A hajam nem áll mindig jól és gyakran elbukom. Ügyetlen vagyok, és néha összetörik a szívem. Van, hogy veszekszem a barátaimmal és vannak napok, amikor semmi se sikerül. De ha jobban belegondolok és egyet hátra lépek, akkor úgy érzem, hogy ez a különleges élet a valóság, és lehet, de csak lehet, hogy szeretek tökéletlen lenni..


Ha volna is bennem egy csepp önteltség, ha egyáltalán volt, annak is ma befellegzett. Titokban mindig azt hittem, azt reméltem, a sok ezzel ellentmondó látszat ellenére, hogy egy kicsit szerelmes vagy belém. Bocsáss meg. Ez azt jelenti, hogy még én is félreértem a barátságot. Ma végképp meggyőztél, hogy én is épp olyan buta liba vagyok, mint a többi. És hogy neked szabadság, nagy, állandó, cselekvő szabadság kell, és nem akarsz lelki klinikát nyitni az ilyen nyavalyásoknak, mint én.