Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ÁLLATOS IDÉZETEK

 Sziasztok!

Köszönöm szépen az oldallal kapcsolatos visszajelzéseket! Mindig jó ezeket olvasni. (: Kérlek te is oszd meg velem a véleményedet erről az oldalról! Valamint lehet idézetet kérni, vagy javaslatokat adni, hogy ide az oldalra miket hozzak stb. (: ITT ELÉRTEK-> http://ask.fm/DorottyaLoretta

 

Jobban megértem magam az állatokkal, mint az emberekkel. Mert egyenesebbek, kiszámíthatóbbak.

 

Egy csontot dobni a kutyának még nem jótékonyság. A jótékonyság megosztozni a csonton a kutyával, amikor ugyanolyan éhes vagy, mint ő.

 

Számomra nincs nyilvánvalóbb igazság annál, hogy az állatok ugyanúgy rendelkeznek a gondolkodás képességével és értelemmel, mint az emberek.

 

A kutyát jobban szórakoztatja az ember, mint az embert a kutya, amiből egyértelműen következik, hogy az ember a nevetségesebb.

 

A kutyám jön, hogy kitöltse a hűtlen barátok által hagyott űrt a szívemben. Nincs benne irigység, rosszakarat vagy gyűlölet. Nem árulja el a titkaimat, nem lesz féltékeny a sikereimre, és nem leli örömét a bánatomban.

 

A jó lovas meghallja , mit mondd neki a ló , de az igazán nagy azt is meghallja amit csak suttog.!!

 

A kutya lehet az ember legjobb barátja de a lovak írják a történelmet.

 

A lovak is beszélnek csak oda kell figyelni rájuk.

 

A lovak iránt érzett szeretetünk független a korunktól.

 

A lovak iránt valami ősi , kiolthatatlan érdeklődés , vonzalom szeretet él bennünk.!

 

A kutya az egyetlen a világon , aki jobban szeret téged saját magánál.!

 

A kutya nemesebb lény mint az , ember.

A kutya hűséges , önfeláldozó és mindenek előtt feltétel nélküli szeretete a legirigylésre méltóbb tulajdonsága amit az ember soha nem tudhat magáénak.

 

A kutya felnéz az emberre , a macska pedig lenézi az embert ,egy türelmes ló úgy tekint rá , mint egyrangú partnerére.!

 

"A kutyák igazából embernek képzelik magukat, valószínűleg egy gyereknek."

 

Nincs olyan bensőséges titok mint amely a ló és lovas között alakul ki.

 

Ha állat lennék, soha nem tartanék embert a lakásban, mert lármázik, piszkot csinál és egészségtelen.

 

A madár nem azért énekel, mert tudja a választ. A madár azért énekel, mert van egy dala.

 

A tehén bonyolult állat, de én megfejtem.

 

Milyen bámulatra méltók a körülöttünk lévő állatvilág lakói! Még akkor is csodálatos, ha az összetett viselkedést csupán az ösztön diktálja - legyen az veleszületett vagy a genetikai öröklődés révén beprogramozott.

 

Amikor elfogadjuk, hogy még a kevésbé fejlett aggyal rendelkezők is éreznek fájdalmat, új megvilágításban kezdjük majd átgondolni a többi állathoz fűződő kapcsolatunkat. Nem csak alázatosak leszünk, hanem szégyenkezni is fogunk, mivel nemtörődömségünk és tudatlanságunk oly sok kegyetlenséget okozott.

 

A repülés ismert törvényei szerint nem lehetséges, hogy egy méh repülni tudjon. A szárnyai túl kicsik ahhoz, hogy a levegőbe emeljék a kövér kis testét. Persze a méh akkor is repül, mert a méhek fittyet hánynak arra, hogy az emberek szerint mi lehetetlen

 

Nem kell megszereznünk a kutya bizalmát vagy a barátságát, mert már a barátunknak született - mielőtt még felnyitná a szemét, már hisz bennünk; még mielőtt megszületne, máris az embernek adta magát.

 

Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik.

 

A szelíd szamár, ha durva is a modora, mindenképpen jót akar, és kétségtelenül jobb bánásmódot érdemelne, mint szidalmat és ütleget.

 

A madarak nyelve nagyon régen kialakult, és más, ősi beszédmódokhoz hasonlóan tömör, kihagyásos beszéd: keveset mondanak, de ezzel sokat fejeznek ki és sokat megértenek belőle.